Mutasd a térképen ›

Családi és Gyermeknap

A megye legnagyobb szabású családi programjává nőtte ki magát a pusztaottlakai családi és gyermeknap.

Díszvendégek a gyerekek – ez a mottója annak az eseménysorozatnak, melynek a pusztaottlakai LikeFest Park ad otthont évek óta májusban. A rendezvényen több ezren vesznek részt Békés, illetve a szomszédos megyékből.

A családok számára nem csak az ingyenesség vonzó, hanem a rendkívül sokszínű programok: az állatsimogató és a játszótér mellett számos előadás, játszóház, interaktív program gondoskodik a legkisebbek és természetesen szüleik szórakoztatásáról.

Természetesen nem maradhat el a gasztronómiai élmény sem, sőt, maguk a gyerekek gondoskodnak szüleik ebédjéről úgy, hogy részt vesznek a különböző vetélkedőkben.

A családi és gyermeknaphoz hozzátartozik a karitatív tevékenység is: ilyenkor gondolnak a beteg gyermekekre is, a program szervezői azt kérik vendégeiktől, hogy vigyenek magukkal mesekönyvet, játékot, amivel mosolyt fakaszthatnak azok arcára is, akik nem szórakozhatnak kortársaikkal.

A Családi és Gyermeknap időpontja 2014-ben: 2014. május 4.

Képek

A település további attrakciói

Pusztaottlaka - Likefest Park Likefest Park Pusztaottlaka Az egykori pusztaottlakai téeszmajorban ma már pihenőpark, állatsimogató, ifjúsági szálló, autókrosszpálya várja az érdeklődőket. Park

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

/ 10

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!