Hírek

Turisztikai számadatok 2017 Gyopároson

A napokban vált elérhetővé hazánkban a KSH adathalmaza a tavalyi év turisztikai számadatairól. A 2017-es év adatainak tükrében eredményes évet zárt Orosháza-Gyopárosfürdő, hiszen minden mutató túlszárnyalta a korábbi években realizált értékeket.
Folytatódik….

Rekordok Orosháza-Gyopárosfürdő turizmusában

2017 kedvező év volt Orosháza-Gyopárosfürdő turisztikai szolgáltatói számára, hiszen minden mutató túlszárnyalta a korábbi éveket. Folytatódik….

Téli feltöltődés 2018

Az Orosháza–Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő részt vesz a Magyar Turisztikai Ügynökség közös kampányában, mely keretén belül vendégeink 10%-os kedvezménnyel vehetik igénybe a Zeusz ereje (férfiaknak), valamint a Seherezádé varázsa (hölgyeknek) masszázscsomagot.

Az ünnepek alatt is nyitva vagyunk!

Örömmel tájékoztatjuk a fürdőzni vágyókat, hogy az Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő a karácsonyi és szilveszteri ünnepek alatt szinte folyamatosan nyitva tart – egyedül december 24-én nem nyitunk ki.

Advent rendezvénysorozat dec. 3-23.

2017. december 3-a és december 23-a között várja látogatóit az Orosházi advent rendezvénysorozat. Folytatódik….

Éremeső Gyopárosfürdőn

Tartalmas hetet zárt Orosháza-Gyopárosfürdő, hiszen átvehette az Országos KKV Marketing Díjat és Az Év Feltörekvő Fürdője szavazáson elnyert 3. helyezésért járó oklevelet is. Folytatódik….

Élményfürdő karbantartás jan. 8-14.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy 2018. január 8-14-ig karbantartási munkálatok miatt az élményfürdő csúszdás medencéje nem üzemel. Az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük. Megértésüket köszönjük!

Infraszauna karbantartás nov. 16-29.

Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szauna-park 2 fős infra kabinja karbantartás miatt november 16-29 között nem üzemel. A 3 fős kabinunk továbbra is használható. Megértésüket köszönjük!

Jacuzzi karbantartás nov. 14-19.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy 2017. november 14-19-ig karbantartási munkálatok miatt a szauna-park jacuzzi medencéje nem üzemel. Az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük. Megértésüket köszönjük!

Lezárult nyereményjátékunk

Köszönjük a részvételt annak a sok ezer játékosnak, akik részt vettek 2017-es nyereményjátékunkon, amely 2017. október 30-án zárult, az utolsó sorsolást pedig október 31-én tartottuk.

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!