Szauna Oscar 2014 döntő Gyopároson

2014. április 17.

A Szauna Szeánsz® Oscar címet idén, a Hotel Lycium szaunamestere viselheti: mindenki nagy meglepetésére Végh Sándor, a Hotel Lycium szaunamestere vehette át az Oscar szobrot a 2014. április 12-13-án a Gyopárosi Gyógy-, Park- és Élményfürdőben megrendezett IV. Szauna Szeánsz® Oscar döntőjén.

A két legesélyesebb az Egerszalóki Saliris Resort Spa-ból érkezett Baráth Péter és a Miskolctapolcai Barlangfürdő**** szaunamestere Belley Attila, akik a legmagasabb pontszámokat kapták szombati napon a vendégektől, vasárnap nem tudták hozni a formájukat, így visszacsúsztak a dobogón.

A vendégek véleményét, mint mindig a szakmai zsűri szigorú pontozásai befolyásolták vasárnap. Így egyszerű „Jéghideg érintés” szeánszával, a legkisebb kockázatot felvállaló Hotel Lycium szaunamestere tudta a legmagasabb pontszámot megszerezni. Baráth Péter a „Koktél” szeánszával hangulatteremtésében rontott, míg Belley Attila pedig a „Legenda folytatódik” szeánszában vétett dramaturg hibát, a kedves meseszerű kínai emberkéről szóló produkcióját, futurisztikus a témában nem odaillő történettel és stílussal zárta.

Még izgalmasabbá tette a versenyt a gyopárosi vendégeknek, hogy Rostás Zoltán szaunamesterük is versenyzett a döntőben, aki élete első versenyén az országban 30 induló közül a 9. helyet szerezte meg, emiatt méltán lehet büszke az Oscar szobrocskára Gyopárosfürdő. Indián misztérium szeánszával kényeztette a vendégeket. Gyönyörű ruhája és kellékei abszolút illeszkedett rituáléjához.

A szervezők külön köszönetet mondanak a Gyopárosfürdő vezetőségének, Szloszjár Csaba fürdőigazgatónak és a Jövő Építők TDM – város marketingjének elnökének Dedák Angélának és minden vendégnek, akik évről-évre ott vannak az Oscar versenyein és szurkolnak, pontoznak.

Örömhírrel szolgálhatunk, hogy a rangos szakmai verseny a Szauna Szeánsz® Oscar, jövőre is folytatódik. Kisebb-nagyobb változtatásokkal, a szervezők igyekeznek a vendég visszajelzések alapján a rendezvényt továbbfejleszteni.

  1. Végh Sándor – Hotel Lycium Debrecen
  2. Baráth Péter – Saliris Resort Spa****
  3. Végh Tímea – Aquaticum Debrecen Mediterrán Élményfürdő
  4. Belley Attila – Miskolctapolcai Barlangfürdő****
  5. Zelenák János – Szentendrei Vizesnyolcas
  6. Fáskerti Rita – Magyarhertelend Termálfürdő
  7. Kecskés István – Kecskeméti Fürdő
  8. Rozek László – Gyulai Várfürdő
  9. Rostás Zoltán – Gyopárosi Gyógy-, Park és Élményfürdő

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!