Sör-Virsli Fesztivál, ingyen Tankcsapda koncert

2015. július 1.

2015. július 17. péntektől 19. vasárnapig, azaz július harmadik hétvégéjén kerül megrendezésre a IV. Sör-Virsli Fesztivál, városunk vezető nyári rendezvénye. A fesztiválon ingyenes programokkal és koncertekkel, illusztris előadókkal (Tankcsapda, Majka és Curtis), valamint hideg sörrel és forró virslivel várjuk kedves vendégeinket.


Sör-Virsli FesztiválA korábbi évek sikerei után idén immáron negyedik alkalommal rendezzük meg régiónk kiemelt programját, a Sör-Virsli Fesztivált, amelynek pénteken és szombaton a gyopárosi fürdő közvetlen szomszédságában található rendezvénytér ad otthont.

Belépő nincs, a fesztiválon számtalan színpadi programmal, gasztronómiai különlegességekkel, gyermekprogramokkal, fellépőkkel és koncertekkel találkozhat. A rendezvény kiemelt attrakciója a péntek esti ingyenes Tankcsapda nagykoncert, emellett pedig olyan ismert előadók szórakoztatják a közönséget, mint az Irigy Hónaljmirigy, szombat este pedig a Mystery Gang, valamint Majka és Curtis.

A Fesztivál ideje alatt Gyopárosfürdő városrész és az attól mintegy 3 km-re lévő orosházi Főtér között félóránként Dotto-vonat közlekedik, így a koncertek és programok városnézéssel is kombinálhatók. Ráadásul a rendezvény helyszínének közvetlen szomszédságában található az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő fürdőkomplexum, amely egyszerre strand, élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő.

A részletes programról a Sör-Virsli Fesztivál oldalon található további információ

Tájékoztató anyagok

Gyopárosfürdő Sör-Virsli 2015

Képek a tavalyi Sör-Virsli Fesztiválról

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!