Éremeső Gyopárosfürdőn

2017. november 22.

Tartalmas hetet zárt Orosháza-Gyopárosfürdő, hiszen átvehette az Országos KKV Marketing Díjat és Az Év Feltörekvő Fürdője szavazáson elnyert 3. helyezésért járó oklevelet is.

2017. november 15-én került sor a harmadik Országos Marketinggyémánt Díj pályázat díjátadójára, amelynek az Magyar Marketing Szövetség 28. Országos Marketing Konferenciája adott otthont.

Országos KKV Marketing DíjA marketing szakma egyik kiemelt jelentőségű konferenciáján három napon keresztül több neves előadótól kaphattak inspirációt a munkájukhoz a résztvevők, mindemellett a rendezvényen a szakma kiválóságati is díjazták. A Magyar Marketing Szövetség 2015-ben partnereivel együtt megalapította az Országos Marketinggyémánt Díjat, amely elsősorban, de nem kizárólag a kis-és középvállalkozások fejlesztésében nélkülözhetetlen marketingtevékenységre kívánja felhívni a figyelmet és a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok népszerűsítésével hozzájárul az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez.

Ezen gyémánt díjak egyikét hódította el a Jövő Építők TDM Kh. Egyesülete és az Adana Online Kft. immáron másodjára, tette ezt a www.gyoparosfurdo.hu weboldallal, mely a település és fürdőnegyed meghatározó marketingfelülete. Ezen oldalon évente 300.000 felhasználó tájékozódik a térségről vagy foglalja le a számára legmegfelelőbb szálláshelyet.

Hatalmas megtiszteltetésnek tartjuk a szakmai szervezetektől ezen elismeréseket, hiszen a pozitív statisztikai mutatókon túl, a szakma is elismeri azon tevékenységet, melyet a mindennapokban végzünk. Ezen projektekhez az évek során országos elismertségű szakemberek is csatlakoztak és van lehetőségünk nap, mint nap együtt tevékenykedni célfeladatok végrehajtásában, mellyel célunk az élmezőnyben tudni középtávon a települést az országos turisztikai palettán.

Ezt megelőző napokban vehettük át a már lezárult, ám igen fontos szavazás során elnyert “kitüntetést”, hiszen a turisták között a harmadik legkedveltebb fürdő lett 2017-ben Orosháza-Gyopárosfürdő a feltörekvő fürdők között. Mindkét cím azt bizonyítja, hogy a PR és marketing tevékenység pozitív irányba halad, ezt az utat kívánjuk a jövőben is folytatni, mellyel remélhetőleg újabb elismerésekre tehetünk szert.

Gyopáros feltörekvő fürdő 3. hely

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!