Változik az éjszakai fürdőzés rendje

2014. szeptember 29.

2014. október 3-tól változik az éjszakai fürdőzés pénteki rendje – péntekenként ugyanis vendégeinket a megújult Gyógyfürdő területén fogadjuk éjfélig. Szombaton a korábbiakhoz hasonlóan mind az Élményfürdő, mind a Szaunapark éjfélig tart nyitva.

A pénteken éjfélig maradókat egy fedett és egy szabadtéri melegvízes gyógymedence, valamint egy sószoba várja. Ugyan a Szaunapark pénteken 20:00-kor bezár, éjfélig maradó vendégeinknek nem kell lemondani a szaunázásról sem, hiszen a Gyógyfürdőben egy vadonatúj szaunakabin várja őket, ahol rendszeresen szaunaszeánszokat is tartunk.

A megváltott napi jegyek pénteki napokon csak 20:00-ig érvényesek, ekkor zár az Élményfürdő és a Szaunapark. A tovább maradó vendégeknek jegyet kell váltaniuk a „Péntek esti feltöltődésre”. Ehhez a főpénztárban már 18:00 órától van lehetőség. A főpénztár péntek esténként 20:00-ig marad nyitva.

A pénteki éjszakai fürdőzés belépődíja a 2014 őszi-téli főszezonban 1.800,- Ft/fő, amely kedvezőbb a szombat éjszakai élményfürdőzés díjainál. A pontos díjakról, valamint a szaunaszeánsz és egyéb wellness szolgáltatások árairól az árak oldalunkon talál naprakész információkat.

További információk:

  • A péntek éjszakai fürdőzés eddigi formájában megszűnik. Az Élményfürdő, a Szaunapark és a szauna büfé nem üzemelnek hosszabbított nyitva tartással.
  • A kedd esti intim szauna megszűnik.
  • Szombati és vasárnapi napokon a fürdő minden részlege egységesen 10:00-kor nyit.

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!