Hírek

Év fürdője: szavazz ránk idén is!

Legyen Gyopárosfürdő az “Év Feltörekvő Fürdője”! A termalfurdo.hu 2018. június 1-től ismét életre hívta az ország legjobb fürdője: „Az Év Fürdője” versenyt, melyen több kategóriában szavazhatnak az internetezők.

Május 25-én indul a szezon Gyopárosfürdőn!

2018-ban május 25-én pénteken nyitja meg újra kapuit Gyopárosfürdőn a Parkfürdő, így hivatalosan is megkezdődik a nyári szezon. A fürdő túl van a tavaszi felkészítésen és korszerűsítésen, szeptember közepéig várja a turistákat a gyógy-, park-, és élményfürdő részleg, továbbá a … Folytatódik….

Nyári animátori programok

2018 nyarán, azaz június 16-tól egészen augusztus 20-ig minden nap animátorok várják Önt és kedves családját fürdőnkben. Ezt követően pedig az október 19-23-i, valamint az október 29. – november 4-i hosszú hétvégén biztosítunk animációt.

Nadifeszt 2018: jegyek már kaphatók

Töltsön egy hetet az Orosháza-Gyopárosfürdőn megrendezésre kerülő Nadifeszten és ismerje meg a valódi testi-lelki harmóniához vezető utat!

Nyári munka Gyopárosfürdőn

Marketing asszisztens munkakörre

Pünkösdi animációs programok

A pünkösdi hosszú hétvégére (2018. máj. 19–21) nagyszerű animációs programokkal készülünk fürdőnkben!

Május 1. – minden várakozást felülmúló látogatottság

Kitették a “megtelt” táblát – Minden várakozást felülmúló látogatottság Gyopárosfürdőn a hosszú hétvégén.

Kinyitott az élményterasz

2018. május elsején megnyitottuk élményfürdőnk szabadtéri élményteraszát és az ott található kültéri medencéket. Folytatódik….

Ápr. 23-án fürdőnk zárva tart!

Tisztelettel tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy 2018. április 23-án fürdőnk a gyógyhévíz kút tervezett karbantartása miatt az egész napon zárva tart! Természetesen a következő nap reggelén, azaz április 24-én újra várjuk Önöket!

Orosházi Nyár 2018 – Színes programsorozat Orosháza-Gyopárosfürdőn

2018. május 19. és szeptember 8. között Orosháza Város Önkormányzata és partnerei komplex rendezvényhalmazt hívnak életre Orosházi Nyár 2018 néven. A programok a fürdőben megvalósuló események kivételével ingyenesen látogathatóak, és rendkívül sokszínűnek ígérkeznek. Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!