VII. Városi Kéklámpás nap, Jazztelen és Hobo Blues koncert

2019. június 8.

Gyermeked nagy álma, hogy egyszer rendőr vagy tűzoltó lesz? Imádja a szirénázó autókat? Akkor látogassatok ki június 8-án, szombaton a Táncsics utcára és a Főtérre, ugyanis a helyi rendőrség, tűzoltóság és a mentőállomás képviselői ott lesznek.

Lehetőségetek lesz kérdezni tőlük, megnézni a járműveiket és talán gyermeked álma is teljesülhet, beülhet az imádott tűzoltó autóba is. Ráadásul a rendezők elmondása szerint idén a készenléti rendőrség egyik helikoptere is beszáll a programba, és nem csak repül, de le is száll és körbejárhatják az érdeklődők. A légi jármű és a minden eddiginél több bemutató és program miatt volt szükség az új helyszínre, ami a Táncsics utca lesz.

VII. Kéklámpás nap Orosháza

Este hattól pedig a blues-rock veszi át stafétabotot: 18 órától fellép a Jazztelen zenekar, 20:30-tól pedig a Hobo Blues a Főtér rendezvényterén.

Helyszín: Táncsics Mihály utca és az Orosházi Főtér
Időpont: 2018. június 8. (szombat)

Program:

  • 10:00-tól: VII. Városi Kéklámpás nap
  • 18:00 Jazztelen koncert
  • 20:30 Hobo Blues koncert

Ez a rendezvény az Orosházi nyár 2019 rendezvénysorozat része. További információk a rendezvénysorozatról

Hosszú hétvégi élmény- és gyógyfürdőzés Gyopároson

Kösse össze ezt a programot egy kiadós lubickolással – várja Önt az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő fürdőkomplexum. Május végén kinyit a parkfürdő, így Ön dönti el, hogy strandol, élményfürdőzik, vagy gyógyvizes gyógyfürdőnk szolgáltatásait élvezi. Ráadásul a pünkösdi hosszú hétvégére számos izgalmas programmal készülünk!

Orosháza-Gyopárosfürdő

Közlekedés

2019. május 17-től újra jár a Dotto-kisvonat, amellyel Gyopárosfürdőről kényelmesen megközelíthető a koncert helyszíne: további információk és menetrend. Orosháza belvárosában a parkolás ingyenes.

Szállás

Orosháza belvárosában, valamint az attól 2,8 km-re lévő Gyopárosfürdő városrészben mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon.
Figyelem: a pünkösdi hosszú hétvégére tekintettel szálláshelyeink a szokásosnál gyorsabban betelhetnek. A pontosabb információkért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Térkép

Információk

Tel: +36 (68) 414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu

A rendezvénysorozat plakátjai

Orosházi Nyár 2019 I. plakát

Orosházi Nyár 2019 II. plakátHasznos linkek


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!