Hőlégballon Fieszta 2019

2019. szeptember 5. - 8.

A tavalyi rendezvény nagy sikerét követően idén is nagyszabású hőlégballon fieszta veszi kezdetét Orosháza-Gyopárosfürdő légterében 2019. szeptember 5. és 8. között.

Időpont: 2019. szeptember 5-8.
Helyszín: Orosháza-Gyopárosfürdő rendezvénytér

Ez a rendezvény az Orosházi nyár 2019 rendezvénysorozat része. További információk a rendezvénysorozatról

Hőlégballon fieszta Orosházán 2018

Képek

Hőlégballonok Orosházán – 2018. augusztus 23-26.

Hőlégballonok Orosházán – 2018. augusztus 23-26.

Fotó: Aquila Team

Fürdőzés Gyopároson

Kösse össze ezt a programot egy kiadós lubickolással – szeptember elején is várja Önt az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő Orosháza-Gyopárosfürdő fürdőkomplexum, amely egyszerre strand, élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő. A fürdő árairól itt tájékozódhatnak kedves vendégeink.

Orosháza-Gyopárosfürdő

Közlekedés, parkolás

2019 szeptemberében is jár a Dotto-kisvonat, amellyel Orosháza belvárosából is kényelmesen megközelíthető a program helyszíne: további információk és menetrend. Az autóval érkezőknek jó hír, hogy a parkolás Orosházán szinte mindenhol ingyenes, csak a fürdő közvetlen közelében, egy kis szakaszon kell parkolási díjat fizetni – további információk a parkolásról.

Szállás

Orosháza belvárosában, valamint az attól 2,8 km-re lévő Gyopárosfürdő városrészben mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon. Az akciókért és egyedi szállásajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Térkép

Információk

Tel: +36 (68) 414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu

A rendezvénysorozat plakátjai

Orosházi Nyár 2019 I. plakát

Orosházi Nyár 2019 II. plakát

Hasznos linkek


Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!